Menu

DOUĂ STAGII DE PREGĂTIRE

Două stagii montane de pregătire, până la debutul Ligii a doua. Asta îi așteaptă, în această vară, pe fotbaliștii nou-promovatei SCM Gloria Buzău. Primul cantonament se va desfășura la Poiana Brașov, iar cel de-al doilea, la Sărata Monteoru. Până la plecarea în cele două stagii de pregătire, Ilie Stan va decide la ce jucători va renunța și pe ce posturi mai are nevoie de întăriri.

SCM Gloria Buzău va participa la două stagii de pregătire, până la începerea ediţiei 2019-2020 a Ligii a doua la fotbal. Jucătorii nou-promovatei vor reveni din vacanță pe data de 17 iunie, urmând ca până la finalul acestei luni, să se pregătească la Buzău, timp în care tehnicianul Ilie Stan va definitiva şi lotul pe care îl va avea la dispoziție în cele două cantonamente.

Pe 28 iunie, este programată vizita medicală, iar de la 1 iulie se va pleca în primul cantonament al verii, la Poiana Braşov. Acest prim cantonament se va încheia pe 12 iulie, cu un meci de verificare, şi va fi urmat de 3 zile libere. Al doilea stagiu de pregătire se va desfăşura în perioada 15-27 iulie, la Sărata Monteoru, şi se va încheia tot cu un meci amical.

Liga a doua va debuta la începutul lunii august, la o dată care va fi stabilită peste puțin timp de către FRF.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>