Menu

POSIBILĂ INVESTIŢIE

Sistemul de monitorizare video a municipiului Rm. Sarat ar putea fi extins pe parcursul anului in curs. Anumite zone de agrement ar putea fi monitorizate in curand, dar si in cartierul Bariera Focșani, in zona Obor si la principalele punctele de intrare in municipiu ar putea fi instalate camere video. Aceasta ar fi singura investitie pe care intentioneaza sa o realizeze conducerea Politiei Locale in 2019. Bugetul institutiei a fost aprobat la ultima sedinta a Consiliului Local Municipal Rm. Sarat.

Anul acestea nu sunt prevazute investitii majore pentru Poliția Locala Rm. Sarat. Proiectul de buget pentru Poliția Locală Rm. Sărat a fost aprobat de alesii locali la ultima sedinta a Consiliului Local Municipal si singura investitie pe care intentioneaza sa o realizeze conducerea Politiei Locale este extinderea sistemului de monitorizare video a municipiului Rm. Sarat. Din totalul bugetului alocat institutiei, majoritatea banilor reprezinta cheltuieli de functionare si de personal.

Conducerea Poliției Locala Rm. Sarat spera ca in cea de-a doua parte a anului sa demareze lucrarile de extindere a sistemului de monitorizare video. Anumite zone de agrement ar putea fi monitorizate in curand, dar si in cartierul Bariera Focșani, in zona Obor si la principalele punctele de intrare in municipiu ar putea fi instalate camere video. Investitia a fost cuprinsa si in bugetul anului trecut, dar lipsa banilor a facut imposibila demararea lucrarilor.

De la implementare, sistemul de monitorizare video si-a demonstrat eficienta. Administratia locala a investit in ultimii ani in sistemul de monitorizare video a municipiului, multe dintre camerele video fiind amplasate in zona unitatilor de invatamant, a parcurilor si pubelelor de gunoi din municipiu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>