Menu

INCENDIU DEVASTATOR

Membrii unei familii din Valea Sibiciului, localitate grav afectată de viituri, au rămas fără locuință. Nu apa a fost însă cauza dezastrului: casa lor a fost mistuită de un incendiu devastator. În nici 20 de minute, flăcările au distrus aproape complet locuința. Deși au sosit rapid la fața locului, pompierii nu au mai putut salva mare lucru, pagubele fiind uriașe. Un scurtcircuit electric ar fi cauza declansării incendiului.

S-au bucurat că au scăpat fără pagube după viiturile din sat, însă pe capul lor a căzut necaz şi mai mare. Membrii unei familii din Valea Sibiciului, localitate din Pătârlagele care a fost măturată de viituri, au rămas fără casă, din cauza unui incendiu puternic. Dezastrul s-a produs în prima parte a zilei de miercuri. Flăcările au cuprins construcţia realizată în mare parte din bârne de lemn şi au mistuit totul în mai puţin de 20 de minute, conform martorilor.  Pompierii de la staţia ISU Mărunţişu au ajuns rapid la intervenţie, însă nu au mai putut salva mare lucru din clădirea cuprinsă de flăcări.

Incendiul nu s-a soldat cu victime omeneşti. Cel mai probabil, flăcările au pornit de la un scurtcircuit electric.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>