Menu

S-AU ABȚINUT LA VOT

Deciziile luate in ultima perioada de autoritatile ramnicene si reprezentantii Adunarii Generale a Acționarilor de la SC Compania de Apă SA Buzău au creat nemultumiri in randul unor consilieri locali din Rm. Sarat. Drept urmare, la ultima sedinta ordinara a Consiliului Local Municipal, consilierii liberali impreuna cu un reprezentant al social-democratilor s-au abtinut la vot cu privire la cateva proiecte de hotarare.

La ultima sedinta ordinara a Consiliului Local Municipal Rm. Sarat, consilierii liberali impreuna cu un reprezentant al social-democratilor s-au abtinut la vot cu privire la cateva proiecte de hotarare. Motivul il reprezinta deciziile luate in ultima perioada de autoritatile ramnicene si reprezentantii Adunarii Generale a Acționarilor de la SC Compania de Apă SA Buzău. Mai précis, in cadrul sedintei ordinare, consilierii ramniceni au purtat discuții cu privire la participarea unui reprezentant al Consiliului Local Municipal Rm. Sărat în Adunarea Generală a Acționarilor a SC Compania de Apă SĂ Buzău. Reprezentantii Adunării Generale urmau sa voteze aprobarea bilanțului contabil, dar si situațiile financiare pe anul 2018.

Alesii opozitiei din Consiliul Local Municipal Rm. Sarat mai precizeaza ca se vor abtine de la vot pana cand se vor reglementa lucrurile in cadrul Adunarii Generale a Acționarilor la SC Compania de Apă SA Buzău.

Pe de alta parte, Sorin Cîrjan, edilul Ramnicului, sustine ca nu este pentru prima data cand consilierii locali se abtin de la vot, iar decizia apartine fiecaruia in parte.

Consilierii ramniceni au purtat discutii pe tema Companiei de Apa si in luna aprilie, cand s-a aprobat coeficientul de facturare a apei meteorice pentru utilizatorii din municipiu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>