Menu

MINORI ACCIDENTAȚI PE TRECEREA DE PIETONI

Doi minori au fost accidentati pe trecerea de pietoni, sambata, la Rm. Sarat. O soferita din Bucuresti nu a acordat prioritate de trecere celor doi copii. Evenimentul rutier a avut loc pe o trecere de pietoni de pe DN 2 E 85, mai precis pe strada Stadionului din Rm. Sarat.

Accidentul in urma caruia au fost loviti doi copii a avut loc sambata, în jurul orei 14.00. În timp ce conducea un autoturism în municipiul Râmnicu-Sărat, din direcția Focșani către București, o femeie din București, în vârsta de 32 de ani, nu ar fi acordat prioritate de trecere a doi copii, de 4 și 12 ani. Evenimentul rutier a avut loc pe strada Stadionului din Rm. Sarat.

Minorii, un baietel si o fetita, au fost transportați la spitalul municipal Rm. Sarat in vederea acordării de îngrijiri medicale. Ulterior, copiii au fost transferati la Spitalul Judetean Buzau. Baietelul de aproape patru ani a suferit un trumatism cranio-cerebral. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>