Menu

DUEL BUZĂU – GALAȚI PENTRU LIGA A III-A

Formația Team Săgeata, campioana judeţului Buzău, va disputa, în dublă manşă, barajul de promovare în Liga a III-a la fotbal,  împotriva reprezentantei judetului Galaţi, AS Dunărea de Jos. Prima manşă este programată sâmbătă, 15 iunie, la Galați. Returul va avea loc o săptămâna mai târziu, pe stadionul din Săgeata.

Campioana județului Buzău la fotbal, Team Săgeata, va întâlni formația AS Dunărea de Jos în dubla de baraj pentru promovarea în Liga a treia. Prima manşă este programată la Galaţi, pe 15 iunie, urmând ca returul să se joace la Săgeata, pe 22 iunie. Buzoienii beneficiază, pe lângă avantajul terenului propriu în retur, şi de o echipă mai experimentată, văzută de mulţi drept favorită în această dublă manşă. De altfel, Team Săgeata a dominat clar competiţia judeţeană, reuşind un bilanţ remarcabil: 28 de victorii şi doar un egal.

Adversara celor de la Team Săgeata a câştigat şi anul trecut competiţia gălăţeană, una dintre cele mai puternice din ţară, dar a fost eliminată la baraj de echipa lui Bănel Nicoliţă, CS Făurei.

Ar fi cea de-a patra promovare consecutivă în liga a III-a reuşită de grupările buzoiene, după Petrolul Berca, în 2016, Metalul, în 2017, şi SCM Gloria Buzău, anul trecut.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>