Menu

GUNOAIE ARUNCATE LA ÎNTÂMPLARE

Gunoiul aruncat la intamplare inca reprezinta o problema greu de rezolvat, iar lipsa de civilizatie este atent monitorizata de institutiile locale din Rm. Sarat. Autoritatile locale vor sa faca front comun si sa intervina prompt in aceste situatii. Si in cadrul ultimei sedinite ordinare a Consiliului Local Municipal Rm. Sarat, alesii au adus in discutie aspecte ce tin de ecologizarea orasului.

La Rm. Sărat, gunoiul depozitat necontrolat inca reprezinta o problema greu de rezolvat. De ani de zile, autoritatile locale depun eforturi pentru a elimina acest fenomen, dar inca mai sunt zone ale orasului, in care, sacii cu moloz sau diferite deseuri menajere zac la colt de strada sau printre blocuri. O astfel de situatie ne-a fost semnalata zilele trecute de cetatenii din cartierul Zona Pod. Saci, pet-uri si alte resturi menajere erau aruncate intre blocuri.

Politia Locala sustine ca in prezent nu mai sunt inregistrate probleme grave pe partea de mediu, dar situatia este in continuare atent monitorizata:

Autoritatile locale vor sa faca front comun si sa intervina prompt atunci cand apar probleme ce tin de ecologizarea municipiului. Si in cadrul ultimei sedinite ordinare a Consiliului Local Municipal Rm. Sarat, alesii au dezbatut aceste aspecte.

Politia Locala Rm. Sarat face un apel la cetateni in a-I ajuta in identificarea rapida a celor care arunca gunoaie pe domeniul public. Orice abatere de la lege poate fi sesizata la dispeceratul institutiei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>