Menu

Social
VIROZE ATIPICE

vlcsnap-2015-03-05-13h31m35s1    Virozele respiratorii creaza mai probleme si tin medicii in garda. Numarul persoanelor care acuza raceli a crescut in ultima perioada, odata cu incalzirea vremii. Specialistii atrag atentia ca afectiunile respiratori sunt rezistente la medicamentele prescrise, iar vindecarea necesita un tratament mai indelungat.

Aproape 2.000 de persoane din judetul Buzau au ajuns in ultima saptamana in cabinetele medicilor de familie ori specialisti cu afectiuni respiratorii acute. Dintre pacienti, 751 sunt copii cu varsta cuprinsa intre 5-14 ani. Acestia sunt si cei mai expusi afectiunilor de sezon, manifestand diverse tipuri de boala. Pacientii sunt sfatuiti sa nu ia medicamente dupa ureche si sa prezinte urgent la medic. Specialistii afirma ca virozele manistestate in aceasta iarna au fost oarecum atipice. Afectiunile respiratorii au fost mai rezistente la medicamentele administrate, iar vindecarea a necesitat un tratament mai indelungat.

Meteorologii au anuntat ca vremea intra intr-un proces accentuat de racire iar de maine vor incepe ninsorile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>