Menu

PATRU JUCĂTORI NOI, LA SCM GLORIA

SCM Gloria Buzău se pregătește de noul sezon competițional pe care îl va începe în cadrul Ligii a II-a. Deja, de la începutul lunii iunie și până acum, clubul din Crâng a reușit aducerea a patru jucători, toți cu meciuri în prima ligă. Este vorba despre Valentin Munteanu, Relu Stoian, Marius Ioniță și Valentin Alexandru. Sunt așteptați la echipă și alți jucători valoroși, care să ajute echipa în Liga a doua.

În ultimele zile, conducerea SCM Gloria Buzău a reușit aducerea a patru jucători de fotbal, toți cu meciuri în prima ligă. Primul fotbalist transferat de Gloria este gălățeanul Valentin Munteanu, în vârstă de 29 de ani, mijlocaș de bandă. El a mai jucat la Pandurii Târgu Jiu, Academica Clinceni, Farul Constanţa, Concordia Chiajna şi Dunărea Călăraşi.

Al doilea jucător transferat de clubul din Crâng este portarul Relu Stoian. Fotbalistul este născut pe 1 martie 1996, iar în sezonul trecut a evoluat la formaţia de Liga I – Sepsi Sfântu Gheorghe. Relu Stoian este un portar cu talie, având 186 cm înălţime.

Marius Ioniţă, un alt jucător care va evolua pentru Gloria, este născut la Buzău şi crescut la Liceul cu Program Sportiv. A debutat în fotbalul mare la Dinamo Bucureşti, echipa Under 19, şi a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Unirea Urziceni sau Concordia Chiajna.

O altă achiziţie recentă a formației buzoiene este atacantul Valentin Alexandru. Proaspăt promovat în Liga I cu Chindia Târgovişte, jucătorul a preferat să lucreze sub comanda lui Ilie Stan, la SCM Gloria. Atacantul a mai evoluat în cariera sa la formații precum Academica Clinceni, Pandurii Târgu Jiu sau Concordia Chiajna.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>