Menu

PODUL DE LA VADU PAȘII, INAUGURAT LA TOAMNĂ

Darea în folosință a noului pod de la Vadu Pașii nu se va amâna! Conducerea Consiliului Judeţean Buzău a dat asigurări că lucrările la pod vor continua, iar termenele vor fi respectate, în ciuda problemelor pe care le-a semnalat constructorul după viitura de săptămâna trecută. De asemenea, Petre Emanoil Neagu a spus că nu se pune problema nici măcar de o suplimentare financiară a proiectului.

După viitura de săptămâna trecută de pe râul Buzău, constructorul podului de la Vadu Paşii anunţa că a avut pierderi foarte mari şi că din această cauză este posibil ca lucrările să mai dureze cel puţin un an. Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău spune însă că lucrările la pod vor continua iar termenele vor fi respectate, așa cum prevede contractul semnat între constructor și administrația județului. Astfel, podul ar urma să fie deschis traficului rutier la toamnă. Mai mult decât atât, preşedintele Consiliului Județean Buzău  spune că nu se pune problema unei suplimentări financiare a proiectului, atâta timp cât lucrarea este asigurată.

Lucrările la podul de la Vadu Paşii sunt supravegheate permanent de autorităţi. Noul pod este reabilitat cu bani de la Consiliul Judeţean Buzău şi Ministerul Dezvoltării, investiţia ridicându-se la peste 26.000.000 lei. Lucrarea este executată de un consorţiu format din mai multe firme, printre care si Integral Buzău, societate de construcţii care a ridicat si noua maternitate din municipiu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>