Menu

ÎNSCRIERI PENTRU ENGLEZĂ INTENSIV

Învăţarea unei limbi străine, în special engleza, reprezinta  un „strict necesar” pentru oricine, dar mai ales pentru copii. Elevii care doresc sa studieze limba engleza in cadrul Școlii Gimnaziale ”Vasile Cristoforeanu” din Rm. Sărat mai au la dispozitie câteva zile pentru a se inscrie in vederea sustinerii testului de aptitudini pentru admiterea in clasa a V-a intensiv engleza.

Limba engleză este folosită foarte mult în jurul nostru și a devenit deja a doua limbă de circulație în România. Elevii care doresc sa studieze limba engleza intensiv in cadrul Școlii Gimnaziale ”Vasile Cristoforeanu” din Rm. Sărat mai au la dispozitie câteva zile pentru a se inscrie. Pentru clasa de engleza intensiv se pot inscrie elevi din toate unitatile de invatamant din municipiu, dar si copii care invata in scolile din comunele limitrofe:

Anul scolar viitor este cel de-al treilea an in care elevii au posibilitatea sa studieze intensiv limba engleza. Profesorii sustin ca rezultatele sunt vizibile in cazul celor care invata intensiv engleza, copiii reusind sa asimileze cat mai multe cunostiinte in aceasta limba.

Cunoasterea unei limbi straine inseamna, in primul rand, posibilitati mult mai mari de comunicare si acces la culturi noi, iar engleza este cea mai predata limba straina in UE, urmata  de franceza, spaniola, germana si rusa.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>