Menu

TÂNĂR FILMAT CÂND FURĂ

„Tânăr apt de muncă surprins la furat” este mesajul care însoțește un filmuleț postat de o buzoiancă pe pagina sa de Facebook, care surprinde o infracțiune săvârșită de un bărbat, în cursul dimineții de miercuri. Acesta a furat un rucsac în valoare de 70 de lei dintr-un stand de suveniruri și cadouri, aflat la intrare în Galleria Mall.

Proprietara unui magazin din mall-ul Galleria din Buzău a publicat ieri, pe Facebook, o înregistrare video efectuată cu o cameră ascunsă printre obiectele expuse la vânzare, cu scopul de a identifica persoana care îi tot fură din produse. Pe înregistrare se vede cum un tânăr se apropie de stand dinspre scările rulante, se oprește, ia rucsacul din suport, apoi se îndreaptă spre ieșire. S-a întâmplat la 7.30 dimineața, când în mall erau deschise doar sala de jocuri de la etaj și birourile Serviciului de Evidență a Persoanelor.
Autoarea postării a primit deja numeroase informații despre hoț, detalii pe care intenționează să le furnizeze poliției când va depune plângere. Se pare că autorul, un tânăr din municipiul Buzău, se ocupă cu furturi, de valoare mică, astfel încât să nu riște pedepse penale.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>