Menu

15 MEDALII, LA CUPA ROMANIEI

Recent, în localitatea prahoveană Brazi s-a desfasurat competitia sportivă Cupa Romaniei la Karate, stilul Shotokan, eveniment organizat de Federatia Romană de Karate. La aceasta competitie au participat 21 de cluburi cu 359 sportivi, printre care si sportivii sectiei de karate a SCM Gloria Buzău. Elevii lui Costin Stanciu au cucerit 15 medalii, dintre care 9 de aur.

Sectia de karate a SCM Gloria Buzau a inregistrat o noua performanta remarcabila in cadrul Cupei Romaniei la Karate, stilul Shotokan, eveniment care a avut loc weekend-ul trecut, in localitatea prahoveana Brazi. La aceasta competitie au participat nu mai puțin de 21 de cluburi sportive din toata tara, cu 359 sportivi.

Juniorii clubului din Crâng, coordonați de sensei Costin Stanciu, au cucerit nu mai puțin de 15 medalii: nouă medalii de aur, două de argint si patru de bronz. Sportivii Gloriei cu cel mai bogat palmares la Cupa României au fost Sebastian Lupșa și Alfonso Andrei Drăgulin , ambii cu câte două medalii de aur câștigate.

Competitia de karate a fost organizată de catre Federatia Romana de Karate, cu sprijinul Primăriei Brazi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>