Menu

A VENIT VACANȚĂ DE VARĂ!

Atmosferă de serbătoare si multe emotii, astazi, in scolile din tara. Elevii au intrat in vacanta de vara si sfarsitul de an scolar a fost marcat printr-o serie de festivitati. Asa s-a intamplat si la Scoala Gimnaziala ,,Vasile Cristoforeanu,, din Rm. Sarat. Elevii au fost premiati pentru rezultatele obtinute pe parcursul anului scolar, dar au primit diplome si pentru succesul inregistrat la olimpiadele si concursurile scolare. Acum, pentru copii urmeaza o perioada de relaxare si timp petrecut ca-n povesti.
Astazi, intr-un cadru festiv, la care au participat profesorii si parintii, elevii Scolii Gimnaziale ,,Vasile Cristoforeanu,, din Rm. Sarat au fost premiati pentru rezultatele obtinute pe parcursul anului scolar, dar au primit diplome si pentru sucesul inregistrat la olimpiadele si concursurile scolare.
Conducerea Școlii Gimnaziale ,,Vasile Cristoforeanu,, din Rm. Sărat are si un mesaj pentru elevi: sa se bucure de vacant si sa gestioneze corect timpul liber in aceasta perioada.
Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar s-a încheiat în data de 31 mai, iar pentru clasa a VIII-a, în data de 7 iunie. Elevii revin la cursuri pe 9 septembrie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>