Menu

PREGĂTIRI ÎN TOI, LA ȘTRANDUL TINERETULUI

Se lucrează de zor la ștrandul din Parcul Tineretului şi se fac ultimele retuşuri pentru ca sâmbătă, la deschidere, totul să arate așa cum trebuie. Angajații de la Urbis Serv au înlocuit toate băncuțele din perimetrul ștrandului, au adus nisip nou și au montat mese profesionale de ping-pong, dar și coșuri de baschet. 5 lei este biletul de intrare, pentru adulți, iar copiii vor plăti câte 2 lei ca să se scalde în ștrandul municipalității.

La ștrandul din Buzău, pregătirile sunt în toi. S-au revopsit bazinele, au fost renovate terenurile de sport şi locurile de joacă pentru copii. Totodată, au fost înlocuite toate băncuțele, dar și nisipul de jur împrejurul celor două bazine. Înainte de deschiderea oficială din weekend, au mai rămas de efectuat ultimele operaţiuni de cosmetizare în perimetrul ştrandului.

Pe lângă cele două bazine, cei care aleg ştrandul municipalității ca loc de distracție pot opta şi pentru sport în aer liber. Sunt pregătite terenurile de fotbal şi tenis de cîmp, dar şi câteva mese noi de ping-pong, donate de o firmă care comercializează echipament sportiv.

A fost amenajat şi un punct sanitar de prim-ajutor, unde voluntari de la Crucea Roşie vor oferi, la nevoie, asistenţă medicală.

Tarifele de acces în ștrand au rămas ca anul trecut. 5 lei costă biletul de intrare pentru adulţi şi 2 lei pentru copii.

Nici pescarii nu au fost uitaţi. Pentru o zi petrecută pe luciul lacului din Parcul Tineretului, pasionaţii trebuie să scoată din buzunar 10 lei. Pensionarii sunt taxaţi doar cu 5 lei. Deschiderea oficială a ștrandului va avea loc sâmbătă dimineață.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>