Menu

FĂRĂ HRANĂ CALDĂ

De la jumătatea lunii iulie, beneficiarii Cantinei de Ajutor Social din Rm. Sărat nu vor mai primi hrană calda, ci doar produse alimentare. Unitatea aflata in subordinea Directiei de Asistenta Sociala va demara lucrarile de igenizare. Curatenia se realizeaza anual si are termen de finalizare inceputul lunii septembrie a acestui an.
Intre 15 iulie si 1 septembrie, beneficiarii Cantinei de Ajutor Social din Rm. Sărat nu vor mai primi hrană gatita, ci doar produse alimentare. Unitatea aflata in subordinea Directiei de Asistenta Sociala va demara lucrarile de igenizare, lucrari care se realizeaza anual.
Cantina de Ajutor Social din Rm. Sărat prepara si distribuie hrana gratuit sau contra cost conform legii, pentru persoanele aflate in situatii socio-economice si medicale dificile, in vederea depasirii situatiilor de dificultate si are rol de a preveni si combate riscul de excluziune sociala. Dintre beneficiarii Cantinei fac parte familiile nevoiase cu multi copii si persoanele bolnave si singure cu venituri foarte mici.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>