Menu

FATĂ DE 10 ANI, SALVATĂ DE POMPIERI

O fetiță de 10 ani a fost salvată, joi seara, de pompierii militari după ce a fost surprinsă de apă pe o insulă formată pe râul Slănic, în localitatea Gura Dimienii. Copilul nu a fost rănit, însă era speriat şi a fost preluat de o echipă de paramedici.

Pompierii au fost alertaţi joi seara, printr-un apel la numărul de urgenţă 112, de faptul că un copil a fost surprins de ape şi a rămas blocat pe o insulă formată pe râul Slănic, în localitatea Gura Dimienii, comuna Beceni. Tatăl fetei a reușit cu greu să ajungă la ea, însă cei doi nu au mai putut reveni la mal.
Misiunea a început la 18.45 şi s-a încheiat 20 de minute mai târziu. La faţa locului s-a deplasat, iniţial, o autospecială de pompieri de la punctul de lucru din Beceni, dar apoi a fost trimis şi un echipaj din Buzău.

Copilul a fost adus la mal în siguranţă. Nu era rănit, în schimb, a tras o sperietură zdravană. Fata a fost preluată apoi de un echipaj medical, pentru examinare amănunţită.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>