Menu

A SUPRAVIEȚUIT MIRACULOS

O fetiţă de 11 ani, din Buzău, a supravieţuit ca prin minune, după ce a căzut de la etajul 3 al blocului în care locuia. Fetița, nevăzătoare, a avut noroc: a căzut pe terasa unui magazin, iar impactul a fost atenuat de câteva cabluri. Incidentul s-a produs ieri seară, în cartierul Dorobanți. Copila era conştientă când au ajuns pompierii şi a colaborat tot timpul cu echipajul de salvare.

O fetiţă de 11 ani, din municipiul Buzău, a supravieţuit miraculos după ce a căzut ieri aseară de la etajul al treilea al blocului în care locuia, în cartierul Dorobanți. Copila, care este nevăzătoare, s-a prăbuşit de la geamul bucătăriei pe terasa unui magazin situat la parter. Din fericire, impactul i-a fost atenuat de cablurile întinse deasupra terasei. Pompierii au urcat la ea cu o scară, au coborât-o cu o targă și au transportat-o la spital cu o ambulanță SMURD.

Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs incidentul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>