Menu

SĂLBĂTICIUNI ÎN ORAȘ

Sălbăticiunile au început să dea iama prin gospodăriile de la marginea orașului Rm Sărat. O spun reprezentanții Administratiei Domeniului Public, care au primit mai multe sesizari de la cetatenii care sunt deranjati de prezenta vulpilor sau chiar a dihorilor in curti.

Animalele sălbatice își fac simțită prezența tot mai mult în cartierele de la periferia orașelor. Se întâmplă și la Rm. Sarat, unde Administratia Domeniului Public a primit déjà solicitari pentru a interveni in cazul vulpilor care au ajuns in curtile oamenilor. De asemenea, angajatii Serviciului de Ecarisaj au fost solicitati de proprietarii unei case din cartierul Zona Pod pentru a interveni in cazul unei familii de dihori cuibarita in podul casei.

Serviciul de Ecarisaj din cadrul Administratiei Domeniului Public Rm. Sarat intentioneaza sa obtina autorizatie si pentru capturarea animalelor salbatice care tulbura linistea oamenilor.

Principala activitate a Serviciului de Ecarisaj este gestionarea câinilor fără stăpân de pe teritoriul municipiului Râmnicu Sărat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>