Menu

UN NOU ȘEF LA A.J.F.

Fotbalul buzoian își va alege un nou șef la finalul acestei luni. Este vorba despre alegerea unui nou președinte al Asociatiei Judetene de Fotbal Buzau, eveniment care va avea loc pe 25 iulie. În prezent, AJF Buzău este condusă de vicepreședintele Consiliului Județean, Adrian Petre. 

Asociatia Judeteana de Fotbal Buzau îsi va desemna un nou presedinte sau il va confirma pe actualul presedinte in functie, Adrian Petre, la finalul lunii iulie. Adunarea Generala Extraordinara din cadrul Comitetului Executiv al fotbalului buzoian se va intruni pe 25 iulie 2019, incepand cu ora 16.00, la Teatrul ‘George Ciprian’. Candidatii la sefia fotbalului buzoian pot depune dosarele la sediul AJF BUZAU pana la data de 10 iulie, maximum ora 15.00, si trebuie sa indeplineasca mai multe conditii. Este obligatoriu ca cei inscrisi in cursa pentru functia de presedinte al AJF Buzau sa fie cetateni romani cu domiciliul in Romania, sa nu depaseasca varsta de 65 de ani si sa fie propusi in scris de cinci membri afiliati.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>