Menu

NOI MĂSURI DE CIRCULAŢIE

Noi masuri de circulatie rutiera si pietonala la Rm. Sărat. Este vorba despre amplasarea unor indicatoare rutiere care sa duca la fluidizarea traficului in anumite zone ale municipiului.

Consiliul Local Municipal Rm. Sarat a aprobat noi masuri de circulatie rutiera si pietonala, care sa duca la fluidizarea traficului in anumite zone ale orasului. Propunerile au fost inaintate Consiliului Local de catre Comisia de Sistematizare a Circulatiei din cadrul Primariei, iar la baza acestora au stat si sesizarile primite din partea cetatenilor.

Noile masuri prevad montarea unor indicatoare cu semnificatia ,,Fotografiatul interzis,, si ,,Filmatul interzis,, pe Drumul European 85, pe tronsonul B-dul Focsani-B-dul Eroilor, in dreptul unitatii militare, dar și restricții privind oprirea autovehiculelor pe strada Mihai Eminescu, in dreptul Bisericii Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril. Alte măsuri vizează montarea de praguri rezonatoare de viteza pe strada Dragăicii si infiintarea unei treceri de pietoni la intersectia strazii Dragaicii cu Plevnei.

Comisia de Sistematizare a Circulatiei din cadrul Primariei Rm. Sarat este formată din reprezentanti ai Politiei Municipale, Politiei Locale, ai Ligii profesionale a formatorilor auto Buzau, ai taximetristilor, dar si din consilieri locali si conducerea Administației Domeniului Public și societății Acvaterm.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>