Menu

A RUPT GARDUL POLIȚIEI

Un accident mai puțin obișnuit s-a produs, ieri seară, pe drumul european E85, în localitatea Poșta Câlnău. O mașină a pătruns pe contrasens, a rupt gardul postului de poliție și s-a răsturnat pe trotuar, chiar în fața Primăriei. Accidentul a fost suprins de o cameră de supraveghere aflată în zonă. Șoferul nu a fost rănit, însă a tras o sperietură zdravănă. El s-a ales și cu permisul suspendat pentru 3 luni!
Un accident spectaculos a fost surprins, ieri seară, de o cameră de supraveghere, în centrul comunei Poșta Câlnău. Un șofer de 49 de ani, din localitate, a pierdut controlul volanului pe drum drept, a traversat benzile de pe celălalt sens de mers, a rupt gardul postului de poliție și s-a răsturnat pe trotuar, chiar în fața Primăriei Poșta Câlnău.
Bărbatul de 49 de ani, care se afla singur în mașină, a scăpat doar cu o sperietură. Polițiștii au stabilit că șoferul consumase alcool, dar aparatul alcooltest a indicat o valoare sub limita de la care se consideră infracțiune.
Bărbatul a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile iar firma de asigurări va fi nevoită să suporte pagubele produse.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>