Menu

CARAMBOL CU VICTIME, PE ȘOSEAUA EUROPEANĂ

Accident teribil ieri după-amiază lângă muncipiul Buzău. Trei persoane au ajuns la spital, din cauza unui șofer moldovean care a pierdut controlul volanului în timp ce efectua o depășire. Accidentul s-a produs pe drumul european E85, la cinci kilometri distanță de municipiul Buzău. Din cauza evenimentului în care au fost implicate trei autoturisme, pe ambele sensuri de mers s-au format cozi de mașini pe aproape 10 kilometri.

Carambol spectaculos, ieri dupa-miază pe drumul european 85, in apropiere de municipiul Buzău. Un șofer de 62 de ani, din Republica Moldova, care se deplasa dinspre Râmnicu Sărat către Buzău, a pierdut controlul volanului, la ieșire din localitatea Potârnichești, a pătruns pe contrasens și a izbit două autoturisme care circulau regulamentar. Șoferul primei mașini lovite, un vasluian de 30 de ani, a tras de volan ca să evite o coliziune frontală însă a intrat în gardul de beton al unei gospodării.
Din coliziune, cel mai șifonat a ieșit un Cielo condus de un bărbat de 38 de ani, din Vadu Pașii. Două persoane din acest autoturism au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital, iar o a treia victima a fost preluată din mașina care s-a oprit în zidul de beton. Niciunul dintre pasagerii din autovehiculul care a patruns pe contrasens nu a fost rănit.
Politistii au stabilit ca de vina pentru producerea accidentului este soferul din Republica Moldova. Cel mai probabil, acesta s-a angajat într-o depășire fără să se asigure suficient în prealabil.
Din cauza accidentului, traficul pe șoseaua europeană 85 a fost paralizat mai bine de o oră, iar cozile de mașini pe ambele sensuri de mers se întindeau pe aproape 10 km.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>