Menu

ÎNCĂ O ACHIZIȚIE

SCM Gloria Buzău a mai bifat o achiziție. Gruparea din Crâng l-a transferat, pentru un sezon, pe mijlocaşul ofensiv Branislav Ľupták care a evoluat pentru mai multe echipe din prima ligă a Slovaciei. Fotbalistul slovac s-a alăturat deja lotului formației buzoieni care se află într-un stagiu de pregătire la Poiana Brașov.

SCM Gloria Buzău a ajuns la un acord cu mijlocaşul ofensiv Branislav Ľupták. Slovacul de 28 de ani se află deja sub comanda tehnicianului buzoian Ilie Stan la Poiana Braşov, unde „roş-albaştri” se află într-un stagiu de pregătire de zece zile. Ultima dată jucător în prima ligă din țara sa natală, Branislav Ľupták a semnat un contract pe un sezon, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul. În cariera sa, Ľupták a evoluat pentru mai multe echipe din prima ligă a Slovaciei. Lista achiziţiilor rămâne deschisă pentru Ilie Stan, care aşteaptă sub comanda sa jucători care să întărească atât linia defensivă cât şi cea de atac, anunță clubul din Crâng.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>