Menu

PETRECEREA MOTOCICLIȘTILOR

Paradă moto, concerte in aer liber, foc de tabara si multe concursuri cu premii surpriza. De toate acestea au avut parte in weekend la Rm Sărat sute de motocicliști care au participat la Moto Bikers Party, intrunire nationala ajunsa la cea de-a X-a editie. La petrecerea iubitorilor de motoare si adrenalina au participat motociclisti din toată tara, dar si din Republica Moldova si Bulgaria.

Sute de motocicliști din țară și-au stabilit în weekend cartierul general la fosta unitate militara din Rm Sărat de pe șoseaua Podgoriei, în cadrul MOTO BIKERS PARTY, eveniment ajuns la a X-a ediție și organizat de Seawolves MC Buzau. Ca în fiecare an, iubitorii de motoare si adrenalina au dat imediat start petrecerii, de la care nu au lipsit recitalurile in aer liber, concursurile cu premii surpriză, focul de tabara și nici fasolea cu afumatura sau ceaunul cu gulaș.

La petrecere au participat toate generațiile pasionate de motoare. Bunicii au fost insotiti de copii si nepoti, la rândul lor îndrăgostiți ai mersului pe doua roti și ai motoarelor turate. Motociclistii au avut și un mesaj pentru toti participantii la trafic:

La evenimentul organizat pentru a doua oara in municipiul Rm. Sarat a fost prezent si Sorin Cârjan, primarul orașului.

An de an, membrii Seawolves MC Buzau organizeaza numeroase evenimente si intruniri ale iubitorilor de motoare. În cadrul acestor evenimente, motocicliștii sunt provocați nu doar la distracții, ci și la discutii despre problemele majore intampinate in trafic si modul in care acestea pot fi solutionate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>