Menu

BANI PENTRU BISERICI

Ajutor financiar consistent în acest an pentru lacasurile de cult din Rm. Sarat. Consiliul Local Municipal a aprobat alocarea a 600.000 de lei pentru lucrari de reparatii si intretinere la unitățile de cult din municipiu. Cea mai mare sumă, 500.000 de lei, a fost alocată Catedralei din Rm Sărat.

Reprezentantii Consiliului Local Municipal Rm Sărat au aprobat suma ce va fi alocată în acest an lăcașurilor de cult din municipiu, dar și regulamentul atribuire a sumelor către biserici. 600.000 de lei este suma care ajunge anul acesta la cultele religioase din Rm. Sarat.

Reprezentantii unitatilor de cult din Rm. Sarat au solicitat sprijin financiar în vederea executarii unor lucrari de reparații și  întreținere interioară și exterioară, dar și pentru realizarea unor lucrari  de pictura.

Cei mai mulți bani, 500.000 de milioane de lei, au fost alocati lucrarilor efectuate la Catedrala din Rm. Sarat.

Unitatile religioase vor fi obligate sa restitue sumele cheltuite și  nejustificate in maximum 30 de zile de la expirarea termenului legal de justificare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>