Menu

CUTREMUR ÎN INSTITUȚII

Cutremur în mai multe institutii publice din Rm. Sarat. Șefii acestora ar urma să fie schimbați din funcție, în perioada urmatoare. Edilul municipiului susține că directorii institutiilor subordonate Primăriei sunt in functie de prea multi ani si se impune o eficientizare a activitatii unitatilor.

Deși situația este deocamdată incertă, schimbările la varful unor institutii publice locale din Rm. Sarat vor fi operate cu siguranță în perioada următoare. Astfel sunt sunt vizate modificari in structura Administratiei Domeniului Public, dar și în ceea ce privește conducerea Cimitirului Eternitatea din subordinea ADP. Si Institutia de interes Public Piete, Targuri si Oboare, dar si Politia Locala sunt pe lista institutiilor care vor avea o nouă  conducere. Primarul municipiului Rm. Sărat, Sorin Cîrjan, declara ca a început reformarea administratiei locale încă de la inceputul mandatului cu societățile Acvaterm si TUC. Acum, dupa trei ani, a venit randul altor institutii sa fie vizate de schimbari.

În ciuda schimbărilor preconizate, edilul precizeaza ca înlocuirile din funcții nu sunt o consecință a unor erori in activitatea institutiilor respective.

Primarul afirmă că modificarile sunt si o urmare a sesizarilor primite din parte cetatenilor care acuza neimplicarea institutiilor subordonate in problemele comunitatii locale.

Schimbările de la vârful instituțiilor publice din Rm Sărat vor fi anunțate de conducerea Primăriei la momentul oportun.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>