Menu

PROIECT PENTRU SERVICII DE CALITATE

Un nou proiect cu fonduri europene la Rm Sărat. Primăria va achiziționa programe informatice care vor simplifica procedurile în relația cu cetățenii și mediul de afaceri. De asemenea, proiectul cuprinde și cursuri pentru functionarii publici. Contractul de finanțare pentru implementarea proiectului, în valoare de aproape 500.000 de euro, a fost semnat de Primărie zilele trecute.

Servicii prompte și de calitate oferite cetățenilor. Este ceea ce-și propune Primăria Rm Sărat în perioada următoare prin implementarea unui proiect cu fonduri europene. Contractul de finanțare a proiectului a fost semnat zilele trecute.

Prin proiectul european, în valoare de aproximativ 500.000 de euro, Primăria Rm Sărat va achiziționa programe informatice care vor simplifica procedurile în relația cu cetățenii și mediul de afaceri. De asemenea, proiectul cuprinde cursuri pentru functionarii publici.

Primarul municipiului speră ca prin implementarea acestui proiect atitudinea funcționarilor să se schimbe vizibil, deoarece o comunicarea buna cu cetatenii este esențială.

Anul trecut, printr-un alt proiect cu fonduri europene, Primaria Rm Sărat a organizat cursuri pentru funcționarii publici, in vederea creșterii nivelul competențelor profesionale și a conștientizarii rolului lor în relația cu cetățenii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>