Menu

FURTUNĂ VIOLENTĂ

Nu mai scăpăm de vremea rea!  Ploi torențiale, însoțite de grindină si vânt puternic au făcut prăpăd, astăzi după-amiază, în câteva comune din apropierea municipiului Buzău. Zeci de gospodării au fost inundate după o furtună care a durat aproximativ 15 minute. Întreg județul Buzău se află sub Cod Galben de furtună până în această seară, la ora 21.00.

Vremea rea a făcut prăpăd, în această după-amiază, în câteva localități din apropierea municipiului Buzău. În comunele Merei, Stâlpu, Mărăcineni și Vernești, mai multe curți au fost inundate, unele dintre ele fiind acoperite de gheată, după ce a plouat cu grindină. Deși a fost una de scurtă durată, furtuna a avut o intensitate mare.

În localitatea Lipia, comuna Merei, timp de circa 15-20 minute, cerul s-a întunecat, vântul a suflat cu putere și a plouat cu bucăți de gheață.

Întreg județul Buzău se află sub Cod Galben de furtună până în această seară, la ora 21.00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>