Menu

LA UN PAS DE TRAGEDIE

Un șofer grăbit din județul Dâmbovița a fost la un pas să cadă în râul Câlnău, după ce mașina pe care o conducea a derapat pe carosabilul umed. S-a întâmplat ieri după-amiază, pe drumul european 85, în apropiere de municipiul Buzău. Șoferul mașinii a fost rănit ușor și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un şofer din județul Dâmboviţa a fost la un pas să cadă cu maşina de pe podul de la Gura Câlnău. Evenimentul rutier, produs din cauza neadaptării vitezei la șoseaua udă, a avut loc,   în jurul orei 15.00, pe Drumul European 85, în zona Autorolla, pe sensul de mers dinspre Buzău spre Râmnicu Sărat.

Autoturismul Dacia Logan s-a oprit la mai puţin de doi metri distanţă de podul peste râul Câlnău, chiar pe marginea unei râpe.

După ce a intrat într-o porţiune acoperită cu apă, şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei şi a părăsit carosabilul. El s-a oprit într-un stâlp, la un metru de albia râului.

La faţa locului au ajuns, la scurt timp, un echipaj SMURD şi unul de la Descarcerare. Pentru că șoferul mașinii  a refuzat să meargă la spital, evenimentul a fost încadrat ca tamponare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>