Menu

MISIUNI INEDITE

Misiuni mai puţin obişnuite pentru pompierii și jandarmii buzoieni. Angajații ISU Buzău au fost chemați ieri în parcul Crâng pentru salvarea unui iepuraș căzut în heleșteu. Tot ieri, un pui de urs a fost scos din gospodăria unor localnici din comuna Colți cu ajutorul jandarmilor montani.

Misiuni inedite, ieri, pentru jandarmii și pompierii buzoieni. Primii solicitați au fost pompierii care au fost anunțați printr-un  apel la 112 că un iepuraş încearcă să rămână în viaţă agăţându-se de nişte alge pe luciul de apă din Parcul Crâng. La faţa locului, s-a deplasat echipa de căutare-salvare. După câteva minute, „Urechilă” a fost adus la mal, făcându-i pe cei prezenți să respire ușurați.

Tot ieri, un apel la 112 a anunțat prezența unui pui de urs într-o gospodărie din comuna Cozieni. La fața locului a fost direcționat un echipaj de jandarmi. Animalul a fost alungat de jandarmi şi localnici, după ce i s-a creat un culoar prin desiş. Jandarmii montani au luat măsuri de asigurarea a zonei prin îndepărtarea localnicilor curioși, întrucât existau premisele de apariţie a ursoaicei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>