Menu

BUZOIAN, ÎNECAT ÎN MARE

Tragedie teribilă astăzi în familia unui buzoian. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a murit înecat în mare, chiar în faţa cortului de prim-ajutor de pe plaja din stațiunea Saturn. Turistul a intrat în mare, în ciuda faptului că salvamarii arboraseră steagul roşu care interzice complet scăldatul, şi în scurt timp curenţii puternici l-au tras la fundul apei.

Tragedia a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 08.40, pe plaja din stațiunea Saturn. Salvamarii au arborat, încă de dimineaţă, steagul roşu, semn că scăldatul este interzis. Din nefericire, buzoianul de 54 de ani a ignorat indicaţiile salvamarilor şi a intrat în mare. În scurt timp el a fost tras la fundul apei de curenții puternici și s-a înecat.

Salvamarii l-au adus la mal, iar medicii SMURD, aflaţi în cortul de prim-ajutor de pe plajă, au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, toate eforturile depuse de medici au fost în zadar.

Potrivit ISU Dobrogea, în această vară, cele mai multe intervenții de salvare ale paramedicilor SMURD s-au efectuat în stațiunea Saturn. 103 turiști cazați în micuța stațiune au avut nevoie de asistență medicală în ultimele două luni.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>