Menu

MANEVRĂ GREȘITĂ, PATRU OAMENI ÎN SPITAL

Cumplit accident de circulație, cu patru răniți, ieri după amiază, după impactul dintre două autovehicule. Evenimentul a avut loc pe drumul european 85, în apropiere de localitatea Potârnichești. De vină este un șofer de 74 de ani, din județul Ialomița, care a vrut să întoarcă mașina fără să se asigure. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Teribil accident de circulație ieri după amiază pe Drumul European 85, în afara localității Potârnichești. În timp ce conducea un autoturism de la Buzău către Râmnicu Sărat, un ialomițean de 74 de ani ar fi vrut să-și întoarcă mașina, dar nu s-a asigurat. În acel moment, a fost lovit de un autovehicul condus în aceeași direcție, de către un băcăuan de 19 ani.

În urma testării alcoolscopice, a rezultat că bărbatul de 74 de ani, din Ialomița, cel care a provocat evenimentul rutier, nu consumase băuturi alcoolice. Polițiștii i-au întocmit dosar penal. În urma accidentului, traficul rutier pe drumul European 85 a fost restricționat timp de aproape o oră.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>