Menu

VICTORIE LA SCOR

Victorie la scor de tenis pentru SCM Gloria Buzău în amicalul disputat vineri pe arena din Crâng. Jucătorii pregătiți de Ilie Stan s-au impus cu scorul de 6-0 în fața echipei CS Făurei, după ce la pauză deja conduceau cu 5-0. Gloria va debuta în noul sezon al ligii a 2-a de fotbal, pe teren propriu, duminica, 4 august, în compania formației FK Csikszerada.

Fotbalistii de la SCM Gloria Buzău nu au intampinat probleme in disputa cu CS Faurei, de vineri 26 iulie. Partida s-a disputat pe arena din Crangul Buzaului, iar baietii lui Ilie Stan au trecut la pas de echipa fratilor Nicolita. SCM Gloria s-a impus cu un scor de tenis, 6-0, si asteapta debutul in esalonul secund al fotbalului romanesc. Buzoienii vor intalni, pe teren propriu, FK Csikszerada in prima etapa a sezonului 2019-2020 din Liga a II-a. Partida SCM Gloria Buzau – FK Csikszerada se va disputa duminica, 4 august, cu incepere de la ora 11.00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>