Menu

MODERNIZĂRI ȘI RENOVĂRI

Ample lucrari de modernizare si renovare, în aceasta vara, in Spitalul Municipal Rm. Sarat. De aceasta data, au fost vizate sectia ATI si Blocul Operator. Din toamna, in urma unei finantarii primite din partea Ministerului Sanatatii, unitatea sanitară din Rm Sărat va achizitiona echipamente si aparatura medicala moderna pentru mai multe sectii ale spitalului. Primaria Rm. Sarat cofinanteaza o parte din investitie.

Dupa aproape o luna de lucrari si renovari, sectia de Anestezie si Terapie Intensiva si Blocul Operator din cadrul Spitalului Municipal Rm. Sarat si-au schimbat complet imaginea.

De asemenea, din toamna, Spitalul Municipal Rm. Sarat va primi finantare din partea Ministerului Sanatatii pentru achizitia de aparatura medicala modernă pentru mai multe sectii ale unității sanitare. Printre investițiile preconizate se numără echipamente moderne pentru Compartimentul de Sterilizare,  Blocul Operator, dar si o linie nouă de laparoscopie. Primaria Rm. Sarat va cofinanta o parte din valoarea investitiei.

In ultimii ani, aproape toate sectiile Spitalului Municipal Rm. Sarat au fost modernizate si dotate cu aparatura performanta. Unitatea medicala deserveste populatia din toate comunele limitrofe Ramnicului, dar si pacienti din localitati din județul Vrancea.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>