Menu

CĂLDURĂ MARE, MON CHER!

Căldură mare, mon cher! Acesta este argumentul incredibil invocat de noul director al Companiei de Apă Buzău prin care încearcă să explice de ce nu se pot muta angajații societății în noul sediu de pe bulevardul Spiru Haret, clădire în care s-au investit 3 milioane de euro. Simona Săvulescu susține că imobilul complet modernizat are multe geamuri, motiv pentru care în interior este mult prea cald. Directorul Companiei se gândește deja la montarea unui sistem de climatizare, care, va costa, bineînțeles, alți bani.

Incredibil, dar perfect adevărat. Angajații Companiei de Apă Buzău nu se pot muta în noul sediul, a cărui modernizare a costat 3 milioane de euro, pentru că nu are climatizare, iar in interiorul clădirii este foarte cald. Noul director al operatorului de apă și canalizare, Simona Săvulescu, nu explică de ce a recepționat un imobil complet reabilitat, fără a ține seama că nu este dotat cu un sistem de climatizare, ci doar se plânge că în birouri  este sufocant. Prin urmare, trebuie cheltuiți alți bani!

„N-o să vă vină a crede. Deși s-au cheltuit 3 milioane de euro, nu ne putem muta acolo. De ce? Pentru că pe partea de la stradă birourile au multe geamuri. Se face o căldură insuportabilă, zici că e seră. Trebuie neapărat găsim o soluție de climatizare a clădirii. Alți, bani, altă distracție”, a explicat noul director, Simona Săvulescu.

Noul sediu al Companiei  de Apă Buzău de pe strada Spiru Haret a găduit în trecut Hotelul Crâng. Clădirea a fost cumpărată în 2015 și a intrat într-un amplu proces de reabilitare și recompartimentare pentru a putea găzdui birourile operatorului de apă. Pentru a cumpăra imobilul, Compania de Apă, condusă pe atunci de Ionel Tescaru, a contractat un împrumut de 1,5 milioane de euro. Devenit primarul Buzăului în 2016, Constantin Toma a declarat că funcționarii Companiei nu se vor muta în noul sediu, atât cât va fi el primar. După demiterea lui Ionel Tescaru și instalarea în fruntea Companiei de Apă a Simonei Săvulescu, omul său de încredere, Constantin Toma a uitat complet de declarațiile anterioare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>