Menu

SCUTERE PENTRU MOBILITATE

Șase buzoieni mai puțin ajutați de soartă au primit astăzi un cadou cât se poate de util: câte un scuter electric de mobilitate, creat de compania taiwaneză Karma pentru ajutorarea persoanelor cu dizabilități. Donația a fost făcută de Asociaţia pentru Promovarea Schimburilor Economice şi Culturale cu Taiwan ”ROTA”.

Pentru șase buzoieni cu dizabilități locomotorii, viața va fi de astăzi puțin mai ușoară. Eu au primit scutere electrice de mobilitate în cadrul unui eveniment organizat de Primăria municipiului Buzău şi Asociaţia pentru Promovarea Schimburilor Economice şi Culturale cu Taiwan ”ROTA”. Primăria Buzău intenționează, ca până la sfârșitul anului, să ofere astfel de mijloace de transport și celorlalte persoane care s-au înscris pentru obținerea unui scuter de mobilitate.

Cei şase beneficiari din Buzău au testat în premieră scuterele oferite de asociația ROTA. Scuterele de mobilitate sunt produse în Taiwan, unul din liderii mondiali în privința inovaţiei şi a tehnologiilor de înaltă performanţă.

Cu ajutorul acestor scutere, cei șase beneficiari îşi vor putea desfăşură activităţile zilnice în mod independent şi vor putea avea un regim de viaţă cât mai normal. În municipiul Buzău există în prezent peste 1.300 de persoane cu dizabilități locomotorii. La evenimentul de astăzi a participat și ambasadorul Taiwan-ului la Bratislava.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>