Menu

FĂRĂ APĂ CALDĂ LA ROBINETE

Mii de familii din Buzău, racordate la sistemul centralizat de încălzire, vor rămâne în plină vară fără apă caldă la robinete. Regia Autonomă Municipală a anunțat astăzi că producătorul de agent termic, Ecogen, nu va mai livra apă caldă către buzoieni, începând cu 17 august. Această veste obligă Regia Autonomă Municipală să facă eforturi pentru a putea porni noul sistem de furnizare a energiei termice.

Oficialii Ecogen Energy, producătorul de agent termic din municipiul Buzău, au transmis autorităților locale și Regiei Autonome Municipale că din 17 august nu vor mai livra agent termic pentru a putea fi furnizată apă caldă buzoienilor. Pentru a nu lăsa mii de familii fără apă caldă în plină vară, reprezentanții RAM se văd nevoiți să urgenteze demersurile în vederea pornirii noului sistem de furnizare a căldurii și apei calde. Este vorba despre punerea în funcțiune a cazanului propriu, instalat la Punctul Termic 4 din cartierul Dorobanți. Dacă Ecogen va opri apa caldă de sâmbătă, va trece, însă, o perioadă până când noul sistem, propriu, al RAM va putea funcționa. Această înseamnă că buzoienii racordați la sistemul centralizat de încălzire vor rămâne fără apă caldă la robinete. Lucru confirmat și de primarul municipiului, Constantin Toma, la un post local de televiziune.

Într-un comunicat de presă, responsabilii Regiei Autonome Municipale Buzău condideră decizia Ecogen de a sista furnizarea de apă caldă începând cu data de 17 august drept un abuz, în condițiile în care RAM e cu toate plățile și obligațiile contractuale la zi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>