Menu

DEBUT CU VICTORIE

Jucătorii de la Handbal Club Buzău au debut cu o victorie la turneul amical „Constantin Căpăţână” găzduit în aceste zile de Sala Sporturilor din Buzău. Jucătorii pregătiți de Eliodor Voica au trecut la limită, 27-26, de Handbal Club Vaslui. Astăzi, Handbal Club Buzău întâlnește vicecampioana Dobrogea Sud Constanța.

Echipa cu care Handbal Club Buzău îşi propune să atace al doilea sezon consecutiv în Liga Naţională începe să prindă contur. Ieri seară, în primul meci din cadrul Memorialului „Constantin Căpăţînă”, turneu amical pe care îl organizează la Sala Sporturilor cu sprijinul Consiliului Judeţean, echipa buzoiană a trecut la limită, 27-26, de nou promovata Handbal Club Vaslui.

În urma acestei partide este de remarcat faptul că în echipa buzoiană încep să se integreze şi noii veniţi în această vară. Cea mai importantă achiziție a echipei din Buzău este Alin Șania de la Poli Timișoara. Alături de interul stânga, Handbal Club Buzău a realizat alte patru transferuri. Este vorba despre francezul Fabacary Dieme, George Alexandru, Zamfir Dumitrana şi Alexandru Tălmaciu. De la echipa buzoiană au plecat extrema Alexandru Asoltanei la Dinamo și pivotul Mihai Busecan la Baia Mare.

Astăzi, în al doilea meci al turneului, buzoienii întâlnesc de la ora 19.00 vicecampioana Dobrogea Sud Constanța. De asemenea, mâine, în ultima zi a turneului, Handbal Club Buzău va întâlni, de la ora 12,00, formația CSM București.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>