Menu

BĂTAIE ÎN VĂZUL TRECĂTORILOR

S-au bătut în plină stradă, la miezul zilei, în văzut trecătorilor. Este vorba despre fostul și actualul iubit al unei femei din Buzău, care s-au luat la harță, după ce s-au întâlnit față în față în cartierul Unirii Sud. Incidentul a fost filmat și ulterior postat pe o rețea de socializare de către un martor. La fața locului a apărut și Poliția.

O bătaie zdravănă între doi bărbați și o femeie, pe o stradă intens circulată din Buzău, a fost filmată ieri, la prânz, dintr-un bloc din zona Unirii Sud. Pe înregistrare se vede cum tânăra care țipa și încerca să îi despartă pe bătăuși a fost trântită pe asfalt.
Toată scena s-a produs pe trotuarul din dreptul magazinelor Sanitas, sub privirile nepăsătoare ale unor trecători aflați la mică distanță. Unul dintre martori pare chiar că asistă la un spectacol, spijinit cu brațele de o balustradă.
Pe filmarea postată ulterior de o buzoiancă pe o rețea de socializare apare și un cărucior gol, din care copilul unuia dintre cuplurile implicate în incident a fost luat în brațe de o altă femeie chiar înainte de izbucnirea scandalului.
Un echipaj de poliție de la ordine publică a ajuns repede la intervenție, conform autoarei filmării, pentru a aplana disputa dintre tineri. Martorii spun că bătăușii sunt fostul și actualul concubin al femeii care încerca să-i despartă. Rivalii au dat nas în nas, ambii cu partenerele lor, s-au înjurat, iar de aici au urmat îmbâncelile și pumnii.
Pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, protagoniștii altercației, inclusiv femeia, au fost sancționați cu câte 1.500 de lei. Tânăra refuză să depună plângere împotriva fostului iubit.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>