Menu

VICTORIE CATEGORICĂ

Victorie prețioasă pentru rugbiștii de la SCM Gloria Buzău în Cupa României. Jucătorii antrenați de Costică Merșoiu s-au impus fără probleme, pe teren propriu, în fața formației Dinamo București, scor 46-14. În prima partidă din Cupa României, Gloria a fost învinsă, în deplasare de Steaua București.

Rugbistii SCM Gloria Buzău au obtinut prima victorie în Cupa României. Baietii lui Costica Mersoiu si Mugur Preda au primit, sambata, vizita celor de la Dinamo Bucuresti, pe terenul din Parcul Tineretului. Buzoienii au dominat autoritar intalnirea si s-au impus cu un scor categoric, 46-14 (la pauză  25-7). Astfel, SCM Gloria Buzau reuseste o victorie spectaculoasa in fata unui adverdar tenace pe care l-a invins fara drept de apel. În prima partidă din Cupa României, Gloria a fost învinsă, în deplasare de Steaua București.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>