Menu

OPRIT CU GREU

Cei doi polițiști care l-au încătușat pe bărbatul care a ucis cinci pacienți din spitalul de psihiatrie Săpoca și a rănit alți opt veniseră să interneze un scandalagiu. Inițial, ei au crezut că au de-a face cu o tentativă de evadare din unitatea medicală. Au aflat ulterior că pacientul pe care îl încătușaseră în curte făcuse măcel cu câteva minute înainte. 

Marian Fetic și Iulian Mihai sunt cei doi polițiști care au pus capăt episodului extrem de violent care a dus la moartea a cinci pacienți de la psihiatrie și rănirea altor opt. La ora 3 noaptea, aceștia tocmai intraseră pe poarta sptalului din Săpoca pentru a preda un scandalagiu în stare de ebrietate.

Pacientul a fost încătușat cu mari eforturi, după ce în ajutor a sărit și portarul unității medicale. Stativul pentru perfuzii avea sânge pe el, spun polițiștii.

Polițiștii își amintesc că atacatorul a rostit câteva cuvinte după ce a fost încătușat, însă nu au înțeles exact ce a spus. Ei nu se condideră eroi, ci doar și-au făcut datoria.

Cinci persoane au murit şi opt sunt rănite, după ce un bărbat de 38 de ani, din Săgeata, cu sevraj etilic, a atacat cu stativul de  perfuzii pacienţii din două saloane ale Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca, judeţul Buzău. Cea de a cincea persoană, o femeie de 88 de ani, a murit la Spitalul Floreasca din Capitală.
Ministerul Sănătăţii va face plângere penală împotriva angajaţilor care au fost în tura de noapte când s-a produs atacul criminal de la Spitalul Săpoca, care au dat dovadă de o crasă neglijenţă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>