Menu

MAI MULTĂ LUMINĂ, CHELTUIELI REDUSE

Mai multă lumină pe străzi, cu cheltuieli reduse. Se întâmplă la Rm Sărat, unde deja au fost montate 2.717 lampi pe led, in urma implementarii unui proiect de modernizare a sistemului de iluminat public stradal cu fonduri elvetiene. Valoarea totala a proiectului este de aproximativ 1 milion euro.

Consiliului Local Rm Sărat a aprobat, astăzi, în ședință extraordinară, rectificarea bugetului local pe anul in curs pentru plata lucrarilor executate odată cu implementarea proiectului de iluminat public pe led din municipiu. Decizia vine după ce, ieri, Consiliul Judetean Buzau a aprobat repartizarea unei sume din fondul de rezerva bugetara pentru municipiul Rm. Sarat în vederea continuării proiectului de iluminat public pe led.

In urma implementarii proiectului de modernizare a sistemului de iluminat public stradal cu fonduri elvetiene, la Rm. Sarat, au fost înlocuite 2717 lămpi clasice, mari consumatoare de energie, cu unele moderne, care ofera calități superioare. Reprezentanții Primăriei Rm Sărat afirmă că, prin această investiție, consumul de energie, dar și cheltuielile de întreținere a sistemului de iluminat public stradal se vor reduce considerabil.

Finanțarea proiectului de iluminat public pe led este asigurată din fonduri elvețiene, iar valoarea totala a proiectului este de aproximativ 1 milion euro.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>