Menu

ACCIDENT TERIBIL

Un barbat si-a pierdut viata, iar alti doi au fost raniti, seara trecuta, in urma unui grav accident rutier produs pe un drum din Buzau. In tragicul accident au fost implicate un autoturism si o caruta. Potrivit politistilor, atelajul nu ar fi fost semnalizat corespunzator pe timp de noapte.

Accident teribil seara trecuta pe Drumul Național 22, între localitățile Boldu și Râmnicelu. Un tânăr de 19 ani din Rm Sărat care se deplasa cu autoturismul a intrat în plin într-o căruță care circula în același sens. Potrivit politistilor, atelajul nu ar fi fost semanlizat corespunzator pe timp de noapte. In urma impactului, un bărbat de 41 de ani, care se afla în căruță, a decedat. 

Soferul din Rm Sărat a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Polițiștii îi vor întocmi dosar penal, iar cercetarile vor continua pentru a se stabili condițiile exacte în care a avut loc tragedia.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>