Menu

NOI PROVOCĂRI

Luna septambrie aduce noi provocări pentru lidera sprintului românesc, Marina Baboi. Atleta legitimată la SCM Gloria Buzau va participa la Campionatului Balcanic de la Pravet, în Bulgaria. Buzoianca va alerga in cursa 100 m plat si în cea de ștafetă 4×100 m.

Noi provocări pentru atleta Marina Baboi la începutul lunii septembrie. Atleta legitimata la SCM Gloria Buzau se va alinia la startul Campionatului Balcanic 2019, un nou prilej pentru lidera sprintului romanesc, de a obtine medalii. În această lună, Marina Baboi a castigat doua medalii de aur si una de argint dupa evolutii excelente la două reuniuni atletice în Cehia. Campionatul Balcanic de atletism va avea loc Pravet, în Bulgaria, iar Marina Baboi, una dintre cele mai valoroase atlete din Europa, va alerga in cursa 100 m plat si în cea de ștafetă 4×100 m.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>