Menu

MĂSURI DE FLUIDIZARE A TRAFICULUI

Noi indicatoare rutiere, amenajarea unor treceri pentru pietoni, precum și trasarea de noi locuri de parcare. Sunt câteva dintre măsurile ce vor fi luate la Rm Sărat în vederea fluidizării circulației rutiere. Deciziile au fost dezbătute zilele trecute de Comisia pentru Sistematizarea Rutiera și vor fi propuse spre adoptare Consiliului Local Municipal.

Fluidizarea traficului rutier reprezinta reprezintă o prioritate și la Rm Sărat în condițiile creșterii accelerate a numărului de mașini pe străzi. Este și motivul pentru care Comisia Locala pentru Sistematizarea Circulației a dezbătut recent mai multe masuri necesare pentru decongestionarea circulației rutiere. Deciziile Comisiei vizează modificarea unor reguli de prioritate, ampalsarea unor noi indicatoare rutiere, a unor treceri pentru pietoni, precum și trasarea unor noi locuri de parcare.

Reprezentanții Primăriei Rm. Sărat solicita cetatenilor si asociatiilor de proprietari sa prezinte in continuare propuneri cu privire la eventualele masuri pentru fluidizarea traficului in cartierele orașului.

Din Comisia de Sitematizare a Circulatiei fac parte reprezentantii Politiei Rutiere, Politiei Locale, ai Administrației Domeniului Public, ai societății Acvaterm Rm. Sarat, dar si reprezentanti ai taximetristilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>