Menu

PREGĂTIRI DE ȘCOALĂ

Scolile din municipiul Rm. Sărat sunt pregatite pentru inceputul noului an scolar. Pe parcursul vacantei de vara in unitatile de invatamant s-au demarat diverse lucrari si investitii, pentru ca din toamna elevii sa aiba conditii decente de studiu. Si la Scoala Gimnaziala ,,Vasile Cristoforeanu” s-au derulat o serie de investitii, astfel incat noul an scolar sa debuteze fara probleme.

Mai puțin de doua saptamani au mai ramas pana la debutul noului an școlar, iar pregatirile pentru prima zi de scoala sunt pe ultima sută de metri. Și la Scoala Gimanziala ,,Vasile Cristoforeanu” din Rm. Sarat, pe parcursul vacantei de vara, s-au derulat mai multe lucrari de modernizare, astfel încât elevii să fie întâmpinați așa cum se cuvine. Asfaltarea curtii localului I al școlii, repararea sistemului pluvial in toate cladirile unitatii, dar si montarea unei centrale termice la sala de sport sunt doar cateva dintre investitiile finalizate pe parcursul verii. Lucrarile au fost realizate cu fonduri de la Consiliul Local Municipal Rm. Sarat.

Unitatea de invatamant a primit sprijin financiar și din partea  partea unui fost elev. În urma sponsorizarii acestuia, s-a reușit modernizarea cancelariei și achiziționarea a trei table inteligente.

Și in noul an scolar, o prioritate a conducerii Scolii Gimnaziale „Vasile Cristoforeanu” din Rm. Sarat o reprezintă performanța școlară si obtinerea unor rezultate notabile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>