Menu

MARE SURPRIZĂ

Surpriză la Buzău în turul III al Cupei Romaniei la fotbal. Metalul Buzău a eliminat SCM Gloria Buzău, lidera ligii a 2-a in urma loviturilor de departajare, scor 3-2. La finalul celor 90 de minute de joc, dar și după prelungiri, scorul a fost alb: 0-0.

Pornita cu sansa a doua, Metalul Buzău a furnizat marea surpriză a  turului III al Cupei Romaniei la fotbal. Trupa lui Vali Stan s-a calificat dramatic, in urma loviturilor de departajare, scor 3-2, in disputa cu SCM Gloria Buzău, lidera ligii a 2-a. Partida disputata ieri pe stadionul Cornel Negoescu a fost una destul de modesta in primele 90 de minute, rezultat 0-0, iar scorul a rămas neschimbat si dupa prelungiri. Ocaziile de gol au fost putine, iar singura faza importanta s-a petrecut abia in minutul 100. Konate, aparatorul central al Gloriei, a fost eliminat, iar Ispir, de la Metalul, a trimis in bara dintr-o lovitura libera Au urmat loviturile de departajare unde au transformat Benga, Grăjdan si Bardaș pentru Metalul, respectiv Mihalache si Luptak pentru SCM Gloria. Au ratat Ispir pentru Metalul respectiv Pârcalabu, Vîlsan si Perju de la SCM Gloria.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>