Menu

VOR ÎNVĂȚA ÎN ALTE ȘCOLI

Elevii Colegiului National,,Al. Vlahuta,, si cei ai Scolii Gimnaziale ,,Dr. Ilie Pavel,, din Rm. Sarat vor învăța în alte locații din acest an scolar. Mutarea elevilor are loc datorita lucrarilor de reabilitare si modernizare demarate in cele doua unitati de invatamant. Liceul Tehnologic ,,Traian Savulescu,, si Liceul Tehnologic ,,Victor Frunza,, din municipiu vor gazdui elevii pana la finalizarea investitiilor.

În acest an școlar, elevii Colegiului National,,Al. Vlahuta,, din Rm Sărat vor învăța într-o altă locație, din cauza lucrarilor de reabilitare si modernizare care au demarat la clădirea liceului în primăvară. Potrivit municipalitatii, investiția se afla in graficul stabilit in proiect. 

Și elevii Școlii Gimanaziale „Dr. Ilie Pavel” din Rm. Sarat vor învăța la o altă unitate de învățământ, tot din cauza unor lucrari de reabilitare si extindere a clădirii. Lucrările au demarat in aceasta vara, dar au fost sistate pentru ca imobilul prezinta o starea avansata de deteriorare, situatie ce impune o reexpertizare tehnica. Edilul din Rm Sărat spera ca problema sa fie rezolvata, iar lucrarile sa nu fie abandonate. 

Pe perioada derularii lucrarilor, elevii Colegiului National „Alexandru Vlahuta” vor invata in cadrul Liceului Tehnologic ,,Traian Savulescu”, iar elevii Școlii Gimanaziale „Dr. Ilie Pavel” la Liceul Tehnologic ,,Victor Frunza”.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>