Menu

IMPACT DEVASTATOR PE ȘOSEAUA MORȚII

Accident grav, pe drumul european E85. Trei oameni, între care un copil de trei ani, au murit în urma coliziunii a trei autoturisme, în localitatea Mihăilești. Alte două persoane au fost grav rănite. La fața locului a intervenit și un elicopter SMURD, pentru preluarea unui pacient grav rănit. 

Accident cumplit produs alaltăieri după-amiază pe șoseaua europeană E85, în afara localităţii Mihăilești, către Limpeziș. În timp ce conducea din direcţia Bucureşti către Buzău, un bucureştean de 63 de ani a pătruns pe contrasens şi a intrat în plin într-un autoturism la volanul căruia se afla un bucureştean de 37 de ani. În urma impactului, a fost acroşat un al treilea autoturism care circula din direcţia Buzău către Bucureşti, condus de un alt bucureştean, de 42 de ani.

Impactul a fost devastator pentru mașinile care s-au lovit frontal. Șoferii de 63 de ani și de 37 de ani au murit pe loc, iar mai târziu a decedat și fetița de nici trei ani a șoferului mai tânăr. Alte două persoane s-au ales cu răni grave. Este vorba despre o femeie din Bucureşti, de 64 de ani, pasager în primul autoturism, şi o femeie din Bucureşti de 38 de ani, pasageră în cea de-a doua maşina. Un elicopter SMURD a preluat una dintre victime, femeia de 64 de ani, și a transportat-o la un spital din Capitală.

În cel de-al treilea autoturism implicat în accident se aflau patru bucureșteni, care au scăpat nevătămați. Șoferul crede că vinovatul de producerea tragediei, bărbatul de 63 de ani a scăpat mașina de sub control în urma vreunei afecțiuni medicale sau pentru că a ațipit la volan.

Circulaţia rutieră pe sensul Buzău către Urziceni a fost întreruptă mai bine de două ore, pe timpul intervenţiei la faţa locului a unui elicopter SMURD, traficul fiind blocat în ambele sensuri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>